Étkezés

Tisztelt Szülők!

A menzakártya rendszerben hozzáférhető október 15.

Kérem, hogy minden szülő beszélje meg  az ebéd megrendelés előtt a gyermekével, nem tervez-e az osztályfőnök arra a napra kirándulást.

Köszönettel: Csepreghy Gabriella

 

A megrendelt étkezés a https://hegyvidek.e-menza.hu oldalon belépve mondható le, a tárgynapot megelőző munkanapon reggel 9 óráig.

Kedves Szülők!

A 2016/17-es tanévtől az iskolai étkezés megrendelésében az alábbi változások történnek.

Az étkezés megrendelését a https://hegyvidek.e-menza.hu weboldalon lehet elvégezni.

 

Normatív kedv. nyilatkozat

 

Azoknak, akik az elmúlt tanévben már regisztráltak, csupán be kell lépniük és megrendelni a szeptemberi étkezést. A rendelés során beállíthatják az automatikus hosszabbítást: ebben az esetben a tanév folyamán a menzarendszer minden hónap 15. napján automatikusan megrendeli a következő havi étkezést, majd a rendelésről tájékoztató e-mailt küld.

(Felhívjuk a figyelmet, hogy automatikus hosszabbítás /azaz automatikus rendelés/ esetén a bankkártyás fizetés nem lehetséges.)

Akik még soha nem rendeltek az internetes felületen, és szeretnének iskolai étkezést igényelni gyermekük részére, kérjük, regisztráljanak a https://hegyvidek.e-menza.hu oldalon.

A regisztráció után meg kell adni az iskolától (vagy a menzakártya ügyfélszolgálattól) kapott egyszer használatos kódod, aminek a beírásával a szülő magához rendelheti gyermekét.

Ha Ön bármilyen okból még nem kapta meg gyermekéhez tartozó kódot, kérjük, hogy jelezze https://hegyvidek.e-menza.hu oldalon található elérhetőségeken.

Az iskolai honlapokon található menza tájékoztatóban, vagy – belépés után – a https://hegyvidek.e-menza.hu oldalon található leírásban elolvashatják a rendeléssel/lemondással kapcsolatos tudnivalókat.

A szeptemberi étkezés megrendelésére ~2016. augusztus 5-től lesz lehetőség.

Az elmúlt időszakban felhalmozódó hátralékok csökkentése érdekében intézményünk az alábbi intézkedést teszi:

2015/16-os tanévtől mindazok, akik 2 hónapnál régebbi kifizetetlen tartozást halmoztak fel az iskolai étkezésben, addig nem tudnak rendelni, amíg ki nem egyenlítik a tartozásukat.

A változások miatt kérjük a kedves szülőktől, hogy amennyiben gyermekeik részére a 2016/2017-os tanévben is szeretnék biztosítani az iskolai étkezést, úgy (ha még nem tették meg) regisztráljanak a https://hegyvidek.e-menza.hu weboldalon és ~augusztus 5 után adják le a szeptemberi rendelésüket.

Gazdasági Ellátó Szolgálat

(GESZ)

Az iskolai honlapokon található menza tájékoztatóban elolvashatják a szükséges tudnivalókat. (A már regisztrált szülőknek nem kell megismételniük a regisztrációt.)

A nyár folyamán tájékoztatni fogjuk Önöket, ha elindul a következő tanév rendelési időszaka.

Azoknak a szülőknek, akik nem rendelkeznek internet hozzáféréssel, és emiatt nem tudnak regisztrálni a https://hegyvidek.menzakartya.hu/ weboldalon, részükre az Intézmény Üzemeltetője erre a célra egy internettel ellátott számítógépet  helyezett ki az iskolákban.

Budapest Főváros XII.ker. Önkormányzat, Gesz.

A számítógép a Zugligeti Általános Iskolában a gazdasági irodában található.

 

Tisztelt Szülők!

Örömmel közöljük, hogy a Menzakártya rendszerben (https://hegyvidek.menzakartya.hu/) elindult a bankkártyás fizetés lehetősége.

A rendeléseket így az eddig szokásos banki utalás és csoportos beszedési megbízás mellett közvetlen bankkártyás fizetéssel is  kiegyenlíthetik.

A  fizetéshez használható bankkártyák listáját a csatolt tájékoztatóban PDF tekinthetik meg.

Megoldásunk az OTP Bank ún. háromszereplős fizetési megoldását használja. Ennek előnyeiről és biztonságáról bővebb tájékoztatást találnak az alábbi helyen: https://www.otpbank.hu/portal/hu/Kartyaelfogadas/Webshop

A Menzakártya Rendszer nem tárol bankkártya adatokat, azokat a fizetés folyamatában kizárólag az OTP Bank kártyaelfogadó oldalán kell  megadnia, ami garantálja a magas szintű biztonságot. A legtöbb hazai webáruház ezt az elterjedt és biztonságos megoldást használja.

Az étkezéseket a szokásos módon kell megrendelni, a fizetési mód kiválasztásánál jelenik meg a “bankkártyás fizetés” opció. Ezt választva a rendszerünk átirányít az OTP Bank kártyaelfogadó oldalára, ahol meg kell adnia bankkártyájának adatait. A sikeres fizetés után a bank visszairányítja a Menzakártya oldalra, ahol a rendelt tételek kifizetett állapotba kerülnek. A sikeres megrendelésről és fizetésről a  Menzakártya rendszer egy tájékoztató email-t küld.

Mivel a bankkártyás fizetés “interaktív”, azaz a bankkártya adatok személyes megadását igényli, kérjük, hogy ne használja az “automatikus hosszabbítás a hónap végén” opciót a rendelésnél, ha rendszerünkben folyamatosan bankkártyával szeretne fizetni.

Budapest Főváros XII. kerület
Hegyvidéki Önkormányzat
Gazdasági Ellátó Szolgálat

Menzakártya felhasználási feltételek

Tisztelt Szülők!

A GESZ kérésére továbbítjuk Önöknek azokat a nyomtatványokat, amelyeket a következő tanévre vonatkozóan ki kell tölteniük. Kérjük, hogy a kitöltött nyilatkozatokat május 30-ig szíveskedjenek az iskola gazdasági irodájába eljuttatni.  A nyomtatványokat a szülői értekezleteken az osztályfőnököktől is megkapják.

A nyilatkozatok Innen tölthetőek le.

Köszönettel: Csepreghy Gabriella

 

A GESZ kérésére az alábbiakra szeretnénk felhívni figyelmüket:

-A befizetések beazonosítása a számlán lévő azonosító alapján történik, így annak megjegyzés rovatban feltüntetése feltétlenül szükséges.

-Kérjük, hogy minden esetben a számlán szereplő pontos összeg kerüljön befizetésre illetve átutalásra.

-Amennyiben több gyerek étkezik, úgy lehetőség szerint külön-külön telesítsék a kibocsátott számlák összegét.

-Kérjük továbbá, hogy a gyermek nevét, osztályát is rendeljék hozzá a befizetéshez/átutaláshoz.

Köszönettel: Csepreghy Gabriella

 

Ebédbefizetéssel kapcsolatos ügyintézés:

Belovári Jánosné (Judit)  belovari.judit@gesz12.hu

Tel: 06-1-488-7924/141, + 36  30  336 1891

Tel: 06-1-488-7924/123

 

Az ebédlemondástbelovari.judit@gesz12.hu e-mail címre kérjük megküldeni reggel 9 óráig!